keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Esite on valmis! Messuosasto on valmis! Messut alkakoon!

Messut ovat aivan ovella! Tässä viime päivien tunnelmia tiivistettynä viimeisen illan postaukseen.

Esite saatiin ajoissa painoon ja lopulta hypistelväksi. Kyllähän se paperinen versio kädessä tuntui aivan uskomattomalta! Se on valmis, viimein konkreettisesti selattavissa ja aivan itse alusta loppuun asti tehty! Ja todella hieno! :) Kuvat kestävät katseet ja syytä onkin, sillä niiden eteen on varsinkin valokuvaajamme Emilia tehnyt suuren työn. Kiitos myös koko esitetiimille ensiluokkaisesta kuvankäsittelystä ja harkituista sanamuodoista. Kyllä te tiedätte, lopputulos puhuu puolestaan. Esitettä pääsette sitten kaikki selailemaan osastollamme Habitaressa.

Nollasarjaesite tuoreena painosta! Kuva © Nollasarja


Nollasarjaan saatat törmätä osastomme ulkopuolellakin vaikkapa kävijöiden rintapielissä killittävien pinssien muodossa. Niitä on suunniteltu ja tehtailtu noin kolmisen sataa. Jos halajat tällaista piensarjan ihanuutta, tule hakemaan omasi osastoltamme Habitare-messuilta. Nopeat syövät hitaat ja pinssejä jaetaan niin kauan, kuin niitä riittää!

Nollasarjan nimipinssit a'la Sisca. Kuva © Nollasarja

Mitäs muuta ennen messuja tehtäisiinkään, kuin viime hetken valmisteluja? No kasataan upea messuosasto ainakin! Kaksi päivää rakennusporukka on antanut kaikkensa osaston eteen ja tulos on sen mukaista! Mutta ilman edeltävän viikonlopun pakkausurakkaa ei vielä oltaisi tässä! Kiitos siis ahkeralle pakkaustiimille ja yhtä ahkeralle rakennusporukalle! Nyt kelpaa esitellä tuotteita!

Tästä se alkoi. Kuva © Nollasarja
Noin vähän tavaraa. Saako noista messuosaston? Kuva © Nollasarja

No oli siellä sentään osaston osat ja vähän muutakin.. Kuva © Nollasarja
Ja lisää saapui.. Kuva © Nollasarja

...voi jehna! Kuva © Nollasarja


Mutta kyllä niistä osasto saadaan rakennettua! Kuva © Nollasarja
Matotkin asettuvat kohdilleen. Kuva © Nollasarja

Ja siinä se pian on! Kuva © Nollasarja
Vielä vähän mattojen asettelua.. Kuva © Nollasarja

..ja sehän alkaa näyttää osastolta! Kuva © Nollasarja



Ja pianhan se jo alkaa! Tänään 18.9. klo 10 aukeavat Helsingin Messukeskuksen ovet vuoden 2013 Habitare-messuille! Sitä ennen imuri vielä hurisee, esitteet asetellaan siisteihin pinoihin ja tarkistetaan, että kaikki tuotteet ovat juuri siellä, missä pitääkin.

Tervetuloa sankoin joukoin Habitareen Nollasarjan osastolle 7n58!

Terveisin,
messuja jännittävät Nollasarjaharjoittelijat

Habitare-messut Helsingin Messukeskuksessa 18.-22.9.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti