maanantai 27. tammikuuta 2014

Parhaita paloja ja juhlanäyttely

Pitkän hiljaiselon jälkeen meillä on taas paljon kerrottavaa!

Tällä hetkellä Lahden Pro puu-galleriassa on esillä UPM Grada – parhaat palat -näyttely. Näyttelyssä on näytteillä kokeneiden suomalaisten suunnittelijoiden töitä sekä nuorten muotoilijoiden tuotteita. Näyttelyyn on koottu tuotteita, joissa Gradaa, UPM:n uutta lämpömuovattavaa puulevyä, on käytetty mielenkiintoisella tavalla.

Nollasarjatuotteista mukana ovat lehtiteline Hanginson, Aalto-kaiutin, Amppeli sekä hyllyjärjestelmän osat Sola, Nietos ja Polanne. Näyttely huipentuu tällä viikolla UPM Grada Design Awards – tilaisuuteen, jossa palkitaan UPM Grada suunnittelija 2013 sekä Nuori suunnittelija 2013. Kategoriassa Nuori suunnittelija 2013 on ehdolla Nollasarjan Aalto-kaiutin! Ensi viikolla on sitten tiedossa kuinka Aallon suunnitelleille Markukselle ja Tonille kilpailussa käy.

Eikä siinä vielä kaikki! Samaisessa Pro puu-galleriassa käynnistyy 6.2. Nollasarja juhlanäyttely, joka kokoaa yhteen opiskelijoiden tekemiä tuotteita Nollasarjavuosilta 2011, 2012 sekä 2013. Toivotamme teidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan näyttelyymme!

Nollasarja juhlanäyttely 6.2. – 1.3.2014 Pro puu-galleriassa osoitteessa Satamakatu 2 A.
 Näyttelyyn on vapaa pääsy!

Kalevala korun suunnittelijan Jorma Koski oli yhdistänyt gradan ja metallin suunnittelemissaan koruissa. 

Aalto - kaiutin, joka kilpailee Nuori Suunnittelija 2013 kategoriassa UPM grada Awards-gaalassa!

Pienen porukan voimin kävimme tutustumassa UPM -parhaat palat näyttelyyn.

Amppeli


Pro puu-galleriassa on myös mukava pieni putiikki, josta löytyy esimerkiksi näitä hauskoja pieniä koottavia moottoripyöriä.
Hanginson 
 Kuvat: Emilia Ahonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti