keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Siivoojilta salaa koulussa!


Mihin nämä viikot oikein katoavat? Kesä on jo puolessa välissä ja töitä on vielä paaaljon tehtävänä. Paljon on saatu jo aikaankin, joten aivan viime hetkien paniikkia ei ole näillä näkymin tulossa. Moni prototyyppi odottelee tällä hetkellä pintakäsittelyyn pääsyä, toisiin ommellaan viimeisiä pistoksia ja muutama levy odottelee CNC-jyrsimen käsittelyyn pääsyä. Ensi viikolla lomalta palaileekin CNC-osaaja, jonka avulla viimeiset osat saadaan valmiiksi.

Studiolla on ollut vilinää tälläkin viikolla, ja valmiita tuotekuvia alkaa olla valmiina jo hyvä määrä. Eiköhän viralliset kuvat julkaista myös täällä blogin puolella lähempänä Habitarea. On ollut haasteellista kuvata monipuolisista tuotteista yksi virallinen kuva, jonka pitäisi kertoa mahdollisimman paljon. Onneksi tuotteita pääsee tutkailemaan myös messuilla, muuten voisi moni yksityiskohta jäädä huomaamatta.

Olemme täällä Niinan ja Sallan kanssa kerinneet myös istua nenät kiinni isoissa näytöissä kuvia ja tulevaa esitelehtistä muokaten. Saimme myös kuunnella korvat punaisena siivoojien ripitystä siitä, että emme olleet huomioineet lattioiden vahauksia. Ups! Siivoojat eivät kuitenkaan löytäneet lattioista kenkiemme jälkiä ja saimme jatkaa ruutujen tuijottelua rauhassa. Ärhäkkiä tapauksia nuo lattioiden vahaajat!


Kuinka monta näyttöä tarvitaan yhteen hommaan?
Sormientappaja hajosi!
Suunnitelmat rullalla.
Vain pintakäsittely puuttuu.



- Janika, Kouvola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti