keskiviikko 8. elokuuta 2012

Heihei heinäkuu!


Kouvolassa on koulu herännyt eloon ja paikalle on saapunut niin opettajia kuin oppilaitakin lomiltaan.  Ja mikä parasta, ruokala on taas avannut ovensa. Sitä on odotettu hartaasti juhannuksesta lähtien!

Tällä hetkellä odottelemme messuosaston materiaaleja saapuvaksi, jotta pääsemme sitä jo rakentamaan.  Ensi viikolla kuvaamme loppuja valmistuneita/valmistuvia tuotteita esitettä varten, joten tämä viikko on ollut osalle pelkkää odottelua ja osa vielä hikikarpalot otsalla viimeistelee tuotteitaan. Itselläni tuntuu olevan vaikeuksia tehdä lopullista päätöstä keinuvan nojatuolini jalaksista, ja cnc-jyrsintä hoitava Mikko joutuu koville erilaisia uusia versioita jyrsiessä. Joskus tämä viimeisten visuaalisten päätöksien teko on kyllä hankalaa! Onneksi deadline tulee ja tekee viimeistään päätöksen puolestani.

Tällä viikolla Kouvolan Sanomat kävi tekemässä jutun Nollasarjasta.  Juttu löytyy keskiviikon 8.8. lehdestä. Erilaiset mediat ovat enemmän kuin tervetulleita katsomaan, mitä Nollasarjan tiimi on saanut aikaan. Täällä projektitilassa alkaa olla jo aikamoisia aarteita nähtävänä!








- Janika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti