perjantai 12. heinäkuuta 2013

Nollasarjahaastattelu vol5

Nollasarjahaastattelussa nimensä mukaisesti haastatellaan Nollasarja 2013:n tekijötä. Keitä me olemme?  Miten olemme tänne päätyneet? Mistä me haaveilemme?

Tänään haastatteluvuorossa on mikkeliläinen muotoilun opiskelija

Henri Sallinen
© Nollasarja

Nollasarjatuotteesi? Pöllö-naulakot / Seinäpöllöt

Lempihedelmäsi? Ananas

Mistä sait inspiraation Nollasarjatuotteeseen? Nikon alkuperäisen pöllön ympärille haluttiin tuoteperhe, muista eläimistä. Naulakon idea oli kuitenkin mielestämme se, että se oli nimenomaan pöllö, joten ideoin useamman uuden pöllö-naulakon ja yhdessä kehittelimme ne tuoteperheeksi.

Mitä harrastat?  Elokuvia, ja seuraan urheilua monipuolisesti, ja silloin tällöin käyn pelaamassa jalkapalloa itsekin.

Mikä on ollut hauskinta Nollasarjaprojektissa? Autossa istuminen…

Tehtäväsi Nollasarjaharjoittelussa? Vastaan messuosaston toteutuksesta, ideoin nettisivujen layoutia ja grafiikkaa, ja olen Mikkelin päässä yksi cnc- vastaavista.

Kuka on idolisi muotoilun saralla? Sanotaan nyt että Tapio Wirkkala, muitakin toki löytyy. Etenkin Wirkkalan lasi-esineet ovat mieleeni.

Kuka(/ketkä) opiskelutovereistasi on innoittanut sinua?  Niko, yhteistyö on toiminut alusta asti hyvin.

Unelmamatkakohteesi? Automatka Amerikan halki olisi mahtava kokea joku päivä, matkalla näkisi niin paljon erilaista ja uutta.

Minusta tuli muotoilija, koska... Ala vaikutti erilaiselta ja kiinnostavalta.

Kumman kaa suunnittelisit mieluummin, Eero Aarnio vai Karim Rashid?  Karim Rashid, valmis tuote erottuisi varmasti leikkisyydellään ja värivalinnoillaan muusta tuotannostani. Tosin molempien herrojen kanssa työskentely olisi mahtava kokemus ja toisi varmasti näkyvyyttä omalle uralleni.

Mitä haluaisit kaikkein mieluiten urallasi suunnitella? Haluaisin pitää portfolioni monipuolisena, ja tehdä erilaisia töitä.

Kenen kanssa haluaisit tehdä yhteistyötä? Ulkomailla työskentely voisi olla mielenkiintoinen kokemus.

Missä toivoisit tuotteesi olevan esillä?  Olisi mahtavaa saada tuotteelle näkyvyyttä lehdissä, televisiossa ja internetissä.

Jos olisit eläin, mikä eläin olisit? Koira, koska koirat on parhaita.

Kiitos haastattelusta Henri!

Ensi viikolla tiedossa jälleen lisää Nollasarjahaastatteluita! Pysykää kuulolla! :)

Jäikö haastattelussa jotain kysymättä? Lisää omat kysymyksesi muotoilijoille alla olevaan kommenttikenttään, tai lähetä ne osoitteeseen nollasarja(a)gmail.com
Vastataan niihin sitten vaikka täydennyshaastattelulla! :)

Kesätervesin Nollasarjalaiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti